Home » Blogg » Populära resmål för solsemestern

Populära resmål för solsemestern

Strand på Bali
Om du ska åka på solsemester finns det en del populära resmål att välja mellan. Just Kanarieöarna är ett mycket uppskattat resmål bland svenska semesterfirare. Teneriffa är mycket omtyckt under vinterhalvåret då det är varmt där även då. Vi svenskar älskar sol – men tyvärr är det en bristvara under vissa delar av året här i norr.

Vi på Flygbolaget har även en del personliga favoriter när det kommer till solsemester och vi ska givetvis tipsa dig om våra pärlor så att du också kan njuta av en härlig semester på dessa platser.

Vackra resmål med sol och sevärdheter

Ett av de finaste resmålen enligt oss är till någon av Greklands alla öar. Det finns många att välja mellan och de har vacker natur, klarblått hav och gott om sevärdheter. Sedan ska vi inte heller glömma maten som är fantastisk i Grekland.
Ett annat fantastiskt resmål är Bali – en ö som tillhör Indonesien. Det är otroligt vackert på Bali och du kan besöka regnskogen, surfa på vågorna eller prova på yoga. Det är varmt året runt och upplevelserna är många.

Populära resmål för barnfamiljer

Om ni ska resa hela familjen finns det vissa resmål som är populärare än andra. Följande platser är bra för hela din familj:

  • Mallorca – en spansk ö med många barnanpassade hotell
  • Split, Kroatien – Bekvämt och barnvänligt men fullt med spännande äventyr
  • Antalyakusten, Turkiet – Plånboksvänligt och fullt med sol- och badmöjligheter

Välj ett resmål som passar dig

Bland våra populära resmål finns det någonting som passar alla oavsett vad du är ute efter. Det viktigaste är att du väljer resmål utifrån vilken typ av upplevelse du vill ha. Är det bara sol och bad som gäller eller vill du ha äventyr också?
Vi vet att många saknar att resa nu under den pågående pandemin men tack vare vaccinationerna verkar det snart finnas möjlighet att resa tryggt och säkert igen. Därför kan det vara läge att börja planera för nästa solsemester redan nu för rusningen till biljetterna lär starta inom kort.